EnglishFranceالعربیه
پنج شنبه، ۱۸ شهریور ۱۳۸۹
 
  
توسط پالایشگاه فجر جم صورت می گیرد:
27درصد گاز مصرفی کشور در مناطق نار و کنگان بوشهر تولید می‌شود

۱۷:۵۰ (سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۸۸)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

رییس مهندسی نفت زاگرس جنوبی گفت: 27درصد گاز مصرفی کشور در مناطق نار و کنگان بوشهر تولید می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز فجر جم، سید ابوالحسن محمدی اظهار داشت: روزانه 110 میلیون متر مکعب گاز در مناطق نار و کنگان استان بوشهر تولید می‌شود که این مقدار حدود 27درصد گاز مصرفی کشور است.

وی افزود: این میزان گاز از 61 حلقه چاه در مناطق گازی نار و کنگان به عنوان بزرگ‌ترین میدان گازی خشکی خاورمیانه در استان بوشهر تولید می‌شود.

رییس مهندسی نفت زاگرس جنوبی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش مصرف گاز در فصل سرما، برای تامین گاز مورد نیاز مشترکین، تعمیرات خطوط لوله و سایت‌ها در قالب عملیات سرچاهی و درون‌چاهی و تعمیرات مراکز تفکیک و خطوط لوله‌ها در مناطق گازی نار و کنگان انجام شده است.

محمدی تصریح کرد: با توجه به تولید مجاز و صیانت از مخازن، حفاری چند حلقه چاه امسال انجام شده و برای سال آینده نیز پیشنهاد حفاری چاه به مسوولان مربوطه داده شده است.

وی ادامه داد: همچنین ایستگاه تقویت فشار گاز نیز اخیرا در منطقه گازی نار راه‌اندازی شده است که با ایجاد این ایستگاه افزون بر تثبیت فشار گاز، ظرفیت تولید گاز میدان نار از 5/26 به 37 میلیون متر مکعب افزایش می‌یابد.

محمدی اظهار داشت: میدان گازی نار و کنگان به ترتیب با میزان ذخیره 304 و 690 میلیارد متر مکعب گاز در 275 کیلومتری جنوب شرق بوشهر واقع است.

محمدی در ادامه اظهار داشت: در میدان‌های گازی زاگرس جنوبی روزانه 260 میلیون متر مکعب گاز از طریق 180 حلقه چاه گاز در استان‌های فارس، بوشهر و هرمزگان تولید می‌شود که 53 درصد گاز مورد نیاز کشور است.

پالایشگاه فجر جم در فاصله 80 کیلومتری مجموعه پالایشگاه های پارس جنوبی در شهرستان جم استان بوشهر واقع شده است.

40 درصد گاز کشور نیز در پالایشگاه های اول تا پنجم پارس جنوبی تولید می شود.

 نظر شما درباره خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر شما :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)


کد وارد شده صحیح نیست


 

طراحی سایت و پورتال، هاست و سرور اختصاصی - رادکام