به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه دکتر محمد صادق ظریف در جمع خبرنگاران با اشاره به این که شهرستان جم با دارا بودن 58 کودک و نوجوان مبتلا به تالاسمی، از بالاترین آمار ابتلا به این بیماری در سطح استان بوشهر برخوردار است، مهم ترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری را انجام آزمایش های پزشکی قبل از ازدواج دانست.
وی گفت: در عین حال ارایه خدمات درمانی به تمامی بیماران مبتلا به تالاسمی توسط بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر و بدون دریافت هیچ هزینه ای انجام می شود .
رییس بیمارستان توحید یادآور شد: سال گذشته با توجه به شیوع بیماری آنفولانزای نوع A در سطح کشور و بر اساس پروتکل درمانی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تزریق "واکسن نموکوک" به بیماران پر خطر، افراد مبتلا به تالاسمی در سطح شهرستان جم و مناطق اطراف بصورت رایگان این واکسن را دریافت کردند.
ظریف افزود: تمامی خدمات درمانی و تزریق خون این بیماران در بخش تالاسمی بیمارستان توحید شهرستان جم انجام می شود.
وی با بیان این که راه اندازی بخش تالاسمی از درخواست های دیرینه مردم شهرستان جم بود، یادآور شد: این بخش با پنج تخت بستری، همزمان با هفته دولت در شهریور ماه سال 1387 راه اندازی شد.
بیمارستان توحید جم یکی از مهمترین و مجهزترین بیمارستان های صنعت نفت به شمار می رود که به کارکنان صنعت نفت در پارس جنوبی و مردم مناطق بومی جم و عسلویه و شهرهای همجوار خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می دهد.