EnglishFranceالعربیه
یکشنبه، ۱۶ بهمن ۱۳۹۰
 
  
با حضور رییس جمهوری:
دو مجتمع پتروشیمی در پارس جنوبی افتتاح شد

۱۲:۲۰ (چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

فاز دوم مجتمع پتروشیمی پردیس و مجتمع پتروشیمی مروارید در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با حضور رییس جمهوری مورد بهره برداری رسمی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه با راه اندازی این مجتمع ها برای هزار و 20 نفر به طور مستقیم و برای 10 تا 15 هزار نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد و سالانه بیش از 550 میلیون دلار سود عاید کشور خواهد شد.

به این ترتیب فاز دوم مجتمع پتروشیمی پردیس با ظرفیت اسمی یک میلیون و 75 هزار تن در سال اوره گرانول و 680 هزار تن آمونیاک و نیز مجتمع پتروشیمی مروارید با ظرفیت اسمی 500 هزار تن اتیلن در سال و 47 هزار تن برش های سه کربنه و سنگین تر به عنوان تامین کننده اولیه خوراک خط لوله اتیلن غرب، به طور رسمی در مدار تولید تجاری قرار گرفتند.
عملیات اجرایی فاز دوم مجتمع پردیس در سال 1383 آغاز شد ، برای ساخت این واحد 450 میلیون دلار سرمایه گذاری انجام شده و با بهره برداری از این واحد عظیم ، سالانه 280 میلیون دلار سود نصیب کشور می شود.
دانش فنی واحدهای آمونیاک از شرکت M.W. Kellogg انگلستان و لیسانس واحدهای اوره از شرکت Stami Carbon هلند گرفته شده است. واحد آمونیاک این واحد بهمن ماه سال گذشته و واحد اوره آن تیر ماه امسال به تولید آزمایشی رسیده اند.
همچنین عملیات اجرایی مجتمع پتروشیمی مروارید از اوایل سال 1385 در عسلویه آغاز شد. دانش فنی این طرح را شرکت تکنیپ فرانسه تامین کرده است. این مجتمع با سرمایه گذاری 456 میلیون دلار ساخته شده است و پس از راه اندازی سالانه 270 میلیون دلار سود نصیب کشور می کند.
واحد اتیلن این مجتمع اسفند ماه 1388 به تولید آزمایشی رسیده بود.‌
در مراسم بهره برداری از این پروژه ها آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، مسعود میرکاظمی وزیر نفت، محمدحسین جهانبخش استاندار بوشهر ، مهندس موسی سوری مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و جمعی از مدیران پارس جنوبی حضور داشتند.

 نظر شما درباره خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر شما :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)


کد وارد شده صحیح نیست


 

طراحی سایت و پورتال، هاست و سرور اختصاصی - رادکام