EnglishFranceالعربیه
یکشنبه، ۱۶ بهمن ۱۳۹۰
 
  
به منظور اجرای پرشتاب فازهای باقیمانده پارس جنوبی
مدیرعامل منطقه ویژه بر تهیه زیرساخت های لازم فازهای باقیمانده تاکید کرد

۰۰:۰۵ (دوشنبه ۸ شهریور ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، بر کار و تلاش مضاعف برای تهیه زیرساخت های لازم شامل، واگذاری اراضی، احداث راه، تامین آب، برق و مخابرات با هدف پرشتاب کردن عملیات اجرایی فازهای باقیمانده پارس جنوبی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، مهندس موسی سوری، از مدیران و کارکنان این سازمان خواستار کار و تلاش مضاعف شد و تصریح کرد: امروز بیش از گذشته، ماموریت ما حساس تر است و باید برای فردای بهتر و تحقق سند چشم انداز توسعه، با هدف توسعه پایدار، یکپارچه و دانایی محور تلاش کنیم.

وی یادآور شد: با آغاز اجرای فازهای باقیمانده پارس جنوبی،  در مجموع به صورت هم زمان معادل 17 فاز پارس جنوبی در مرحله توسعه قرار می گیرند.

سوری تصریح کرد: این حجم کار در هیچ نقطه ای از منطقه خاورمیانه و جهان سابقه ندارد و این نشان می دهد که نظام جمهوری اسلامی عزم خود را برای توسعه صنعت نفت جزم کرده است.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: حمایت های رئیس جمهوری و مجلس شورای اسلامی که برای تحقق این مهم بیش از  12 میلیارد دلار پیش بینی کرده اند، قابل تقدیر است.

سوری ادامه داد: سرمایه گذاری برای توسعه پارس جنوبی با افزایش سه برابری به 43 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

وی یادآور شد: با بهره برداری از فازهای باقیمانده پارس جنوبی، در مجموع برداشت و تولید گاز از این مخزن مشترک، به حدود 700 میلیون متر مکعب گاز شیرین در روز و یک میلیون بشکه میعانات و 10 میلیون تن گاز مایع بوتان و پروپان در سال می رسد که این میزان معادل پنج میلیون بشکه نفت خام در روز است.

 نظر شما درباره خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر شما :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)


کد وارد شده صحیح نیست


 

طراحی سایت و پورتال، هاست و سرور اختصاصی - رادکام