مدیر عامل سازمان منطقه ویژه پارس در آیین تجلیل از خبرنگاران استان بوشهر:

توسعه میدان گازی پارس شمالی و دیگر میادین مشترک از اولویت های وزارت نفت در شرایط پسا تحریم است

(چهارشنبه ۲۸ اَمرداد ۱۳۹۴) ۲۰:۳۰

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از آمادگی و برنامه ریزی وزارت نفت برای توسعه میدان گازی پارس شمالی در شرایط پسا تحریم خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان بوشهر که امروز چهارشنبه ( 28 مردادماه) با حضور خبرنگاران استان بوشهر در سالن آمفی تئاتر این سازمان برگزار شد.

مهدی یوسفی مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و همه شهدای رسانه گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه در تمامی گذرگاه های حساس و  تاریخی کشور همواره در کنار مردم و نظام بودند .

وی نقش رسانه ها در جامعه به عنوان رکن چهارم دموکراسی را بسیار مهم و حساس خواند و گفت: رشد و پیشرفت رسانه ها در هر کشور موید میزان پیشرفت آن کشور در عرصه های مختلف سیاسی،اجتماعی،اقتصادی و فرهنگی است و رسانه های در این زمینه نقشی بی بدیل دارند.

مههندس یوسفی با بیان اینکه 8 دردصد از ذخایر کاز جهان در میدان مشترک  پارس جنوبی قرار گرفته است افزود: منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس  بزرگترین منطقه تخصصی صنایع نفت و گار در جهان است که این منطقه در سال 1377 به منظور برداشت از منابع نفت و گاز میدان گازی پارس جنوبی تاسیس شد .

ظرفیت تولید گاز کشور در سال گذشته 35 درصد افزایش یافت

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان اینکه میزان تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی در سال گذشته 35 درصد افزایش یافت گفت: در اسفند ماه سال گذشته با حضور رییس محترم جمهور  این فاز که معادل سه فاز متعارف است به طور رسمی افتتاح شد و با بهره برداری از آن ظرفیت تولید گاز کشور روازنه 81 میلیون متر مکعب  افزایش یافت.

پرونده پارس جنوبی در سال 96 بسته می شود

وی با بیان اینکه برای سال 94 نیز افزایش یکصد میلیون متر مکعبی تولید گاز هدف گذاری شده است افزوده شود گفت:  امیدواریم در سال 96 با بهره بردرای کامل از فاز های باقیمانده پرونده پارس جنوبی بسته شود و  با بهره برداری کامل از فاز های میدان مشترک پارس جنوبی  بتوانیم به سهم شایسته ای از برداشت گاز در برابر کشور رقیب دست یابیم.

مهندس یوسفی با بیان اینکه تولید محصولات مختلف در مجتمع های پتروشیمی منطقه ویژه پارس سهم عمده ای در چرخه ارزش افزوده دارند افزود: از 30 مجتمع پتروشیمی که در منطقه پیش بینی شده است تاکنون 12 مجتمع به بهره برداری رسیده است و امیدواریم طی سال های آینده با توجه به جایگاه پترشیمی ها در جلوگیری از خام فروشی دیگر مجتمع ها نیز به بهره برداری برسند.

افزایش 26 درصدی صادرات کالا از گمرک منطقه ویژه پارس در سال گذشته

وی با اشاره به محصولات تولیدی منطقه و صادرات  آن از گمرک منطقه ویژه پارس در سال گذشته یادآور شد: طی سال گذشته19 میلیارد دلار کالا از گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به خارج از کشور صادر شده است که این میزان صادرات نسبت به سال 92 از حیث وزن 27 درصد و از لحاط ارزش 26 درصد افزایش را نشان می دهد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی یادآور شد : در سه ماهه نخست امسال ٣ میلیارد و ٢٩٤ میلیون و ٢٦١ هزار و ٥٦٧ دلار کالا از گمرک منطقه ویژه پارس به خارج از کشور صادر شده است که این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل ٣١ درصد رشد نشان می دهد.

مهندس یوسفی با اشاره به اینکه پیشرفت صنعت نفت در طرح های توسعه ای پارس جنوبی در شرایط تحریم محقق شده است تصریح کرد: بهره برداری از هر فاز در پارس جنوبی یک در صد به تولید ناخالص ملی خواهد افزود که انشاالله پس از تکمیل پروژه های توسعه ای پارس جنوبی 120 میلیارد دلار(با احتساب هر بشکه نفت 50 دلار) برای کشور در آمد زایی خواهد داشت.

وی همچنین از آمادگی وزارت نفت برای شرایط پسا تحریم خبر داد و گفت: توسعه میدان مشترک پارس جنوبی و همچنین میدان مستق پارس شمالی از اولویت های وزرات نفت در این زمینه است و امیدواریم از این شرایط نهایت بهره وری را داشته باشیم.

تعامل دوسویه وزارت نفت و رسانه ها به طور جدی دنبال می شود

اکبر نعمت‌اللهی مدیر کل روابط عمومی وزارت نفت در بخش دیگری از سخنان خود از تعامل دوسویه وزارت نفت و رسانه‌ها خبر داد و بیان کرد: وزارت نفت بر اساس اصول حرفه‌ای آماده تعامل دو طرفه با خبرنگاران است و امیدواریم توقعات وزارت نفت از رسانه‌ها و توقعات رسانه‌ها از وزارت نفت محقق شود.

وی با بیان اینکه بوشهر پایتخت انرژی کشور و بزرگترین منابع گاز کشور در این استان قرار دارد، گفت: مسئولیت سنگینی بر دوش رسانه‌های این استان است که کارها و فعالیت‌ها را رصد کرده و این برنامه‌ها را به موقع انعکاس می‌دهند.

نعمت‌اللهی در رابطه با اختصاص آگهی‌های وزارت نفت به مطبوعات استان بوشهر نیز گفت: تلاش داریم به گونه‌ای کار کنیم که رسانه‌های استان متضرر نشوند و اصول کاری ما در وزارت نفت نیز زیر پا گذاشته نشود.

همچنین مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با حضور در نشست خبری به پرسش خبرنگارن حاضر در جلسه پاسخ گفت.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص جذب نیروهای بومی در شرکت های مستقر در منطقه گفت: خوشبختانه طی یک سال گذشته 7 آزمون استخدامی شرکت های مستقر در منطقه را  در استان برگزار کردیم تا بتوانیم در این زمینه نظارت بیشتری داشته باشیم و گام های موثری نیز در این زمینه برداشته شد.

مهندس یوسفی افزود: با نظارتی که از سوی این سازمان در آزمون استخدامی پتروشیمی بوشهر  صورت داد 71 درصد از نیروهای بومی در این پتروشیمی جذب شدند و همچنین 50دردصد از پذیرفته شده های آزمون استخدامی پتروشیمی تخت جمشید از میان داوطلبان بومی بوده است که این امر با پیگیری و نظارت مستمر سازمان محقق شده است. 

وی به تقاضای شرکت اوبکو برای جذب 30 نفر کارشناس شیمی اشاره کرد و افزود: همه این 30 نفر از میان فارغ التحصیلان بومی استان به این شرکت معرفی که همه آنان جذب و بکار گیری شدند.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس همچنین با بیان آمار جذب نیروهای بومی شهرستان عسلویه گفت: در مورد شهرستان عسلویه تا پیش از سال 93 فقط سه نفر در شرکت های مستقر در منطقه جذب شده بودند که خوشبختانه با برنامه ریزی و رایزنی هایی که طی یک سال گذشته صورت گرفت توانستیم  مراحل جذب 33 نفر از میان کارجویان شهرستان عسلویه را نهایی کنیم که در حال حاضر همه آنها مشغول کار هستند.

این خبر تکمیل می شود...

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید