مهندس یوسفی در آیین هفدهمین سالروز تاسیس سازمان منطقه ویژه پارس؛

تشریح دستاورد های 17 ساله منطقه ویژه پارس

(چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴) ۰۷:۴۹

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در آیین هفدهمین سالروز تاسیس سازمان منطقه ویژه پارس با تشریح دستاوردهای این سازمان به نقش موثر آن در پشتیبانی از توسعه ، تولید و برداشت از میدان مشترک گازی پارس جنوبی و مناطق سه گانه پارس اشاره کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، مهندس مهدی یوسفی در آئین هفدهمین سالروز تاسیس منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اظهار داشت:خوشحالی ما از این جهت نیست که سازمان ما در این سال ها پا گرفته، بلکه خوشحالی ما از این جهت است که منطقه ویژه ای به این عظمت در تاریخ  جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است.

سازمان منطقه ویژه پارس 17 سال قبل و در دوره اول وزارت مهندس زنگنه با محوریت پارس یک راه‌اندازی شد و با برنامه‌ریزی و تلاش صورت‌گرفته پارس 2 نیز راه‌اندازی شد و برخی اقدامات برای راه اندازی پارس 3 آغاز شد.

وی در ادامه با تشریح وظایف‏ و مسئولیت‌ها و برنامه‌های این سازمان اضافه کرد: از ابتدای تاسیس منطقه تاکنون خدمات بسیار مهمی انجام شده است که زمینه را برای توسعه و پیشرفت آن مهیا ساخته است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: طرح جامع منطقه ویژه پارس ،‌ خرید و تملک اراضی، آماده‌سازی منطقه از جمله ساخت جاده و بزرگراهها ، فنس‌کشی و ایچاد و توسعه فضای سبز، ساخت فرودگاه و مجتمع بندری، زیرساخت‌های مخابرات، آب و برق و پروژه‌های عام‌المنعه از جمله خدمات صورت گرفته توسط این سازمان  است.
وی گفت: در پارس کنگان (پارس دو) هم پروژه‌های مشابه پارس عسلویه (پارس یک) به غیر از فرودگاه اجرا شده است و اقداماتی نیز برای توسعه پارس 3 صورت گرفته که تملک اراضی و اجرای عملیات فنس کشی از جمله ی این اقدامات محسوب می شود.

مهندس یوسفی با اشاره به اینکه این دستاوردها با همکاری مسئولان دستگاهها و همراهی جامعه محلی محقق شده است خاطرنشان کرد: 60 پروژه مصوب سفر مقام معظم رهبری در بخش‌های مختلف از جمله ورزشی، آموزشی و بهداشتی آغاز و  اجرا شده است که بیش از 90 درصد این پروژه ها به بهره برداری رسیده است و تنها پروژه باقیمانده نیز بزودی تکمیل خواهد شد.

وی توجه به مسئولیت‌های اجتماعی را به عنوان یکی از اولویت‌های این سازمان برشمرد و خاطرنشان کرد: برای اجرای مصوبات سفر دولت در استان بوشهر نیز تاکنون 220 میلیارد تومان هزینه شده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به تلاش‌های صورت گرفته برای بهبود وضعیت زیست‌محیطی در این منطقه اشاره کرد و افزود: با توجه به مشکلاتی که در انبار روباز گوگرد این منطقه وجود داشت، نسبت به ساخت و راه‌اندازی انبار مکانیزه گوگرد در منطقه اقدام شد و دپوی گوگرد انجام می‌شود اتفاقی که بعد از مدتها توانست یکی از مشکلات مهم زیست محیطی را در منطقه مرتفع سازد.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید