یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
سال گذشته روزانه 11هزار بشکه نفت‌خام تولید و830 میلیون فوت مکعب گاز تزریق کردیم
دوشنبه, ۰۷ خرداد ۱۳۸۶ ۱۷:۳۶
۳۱۸
طبقه بندی:
  • سردبیر
  • خبر
چچ
سال گذشته روزانه 11هزار بشکه نفت‌خام تولید و830 میلیون فوت مکعب گاز تزریق کردیم

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری:

سال گذشته روزانه 11هزار بشکه نفت‌خام تولید و830 میلیون فوت مکعب گاز تزریق کردیم

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری گفت: تولید متوسط روزانه نفت خام شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری در سال گذشته حدود 11 هزار بشکه و بیش از برنامه مصوب بوده است.

ایسنا - سید عبدالله موسوی افزود: برنامه تولید شرکت در سال گذشته روزانه 718 هزار بشکه تعریف شده بود که این میزان به 7/728 هزار بشکه افزایش یافت.

وی با اشاره به راه‌اندازی چهار حلقه چاه توسعه‌ای (جدید) و هشت حلقه چاه تعمیری در این مدت اظهار کرد: با عملیاتی شدن این چاه‌ها روزانه 45 هزار بشکه نفت از مخازن منطقه استخراج می‌شود.

موسوی بیان کرد: حاصل اقدام‌های مهندسی بهره‌برداری (عملیات ترمیمی) روی چاه‌ها در سال 85 نیز تولید روزانه 42 هزار بشکه نفت بوده است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری یادآور شد: بخشی از نفت تولیدی این شرکت برای پالایش از طریق خطوط لوله به پالایشگاه‌های کشور و بخش دیگر به پایانه‌های صادراتی انتقال می‌یابد. این شرکت تولید حدود 25 درصد نفت مناطق نفت خیز جنوب را عهده‌دار است و در سال 85 در میان پنج شرکت بهره‌برداری در مناطق در رده سوم تولید نفت قرار گرفت.

موسوی خاطرنشان کرد: در سال گذشته روزانه 27 هزار بشکه گاز مایع و 08/8 هزار بشکه نفتا تولید شد که به ترتیب در مقایسه با سال پیش از آن 1/28 و 5/32 درصد رشد نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری گفت: در بخش گاز خشک نیز برنامه تولید سال گذشته 8/853 میلیون فوت مکعب در روز بود که میانگین تولید به 7/855 میلیون فوت مکعب در روز رسید. این میزان در مقایسه با سال 84 از حدود 13 درصد رشد برخوردار است.

وی با بیان این که بخشی از گاز خشک تولیدی در اختیار شرکت ملی گاز ایران قرار می گیرد عنوان کرد: به منظور جلوگیری از افت فشار مخازن و اجرای سیاست‌های شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب برای تولید صیانتی در سال 85 روزانه 830 میلیون فوت مکعب گاز در 24 حلقه چاه در سه میدان از مجموعه میدان‌های تحت سرپرستی این شرکت تزریق شد.همچنین میزان تزریق مایعات گازی به روش امتزاجی در مخزن رامشیر نیز روزانه پنج هزار و 668 بشکه بوده است.

شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری یکی از پنج شرکت بهره‌برداری تابع شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است که راهبری عملیات تولید، فرآورش و انتقال نفت و گاز از هفت میدان را با فعالیت 11 واحد بهره‌برداری، هشت کارخانه گاز و گاز مایع، 13 ایستگاه تقویت فشار و تزریق گاز و سه واحد نمکزدایی بر عهده دارد.

آدرس کوتاه شده: