جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
ملاقات استاندار بوشهر با مسوولان وزارت نفت برای توسعه زیربناهای موجود در استان
شنبه, ۲۶ خرداد ۱۳۸۶ ۰۹:۰۳
۴۳۰
طبقه بندی:
  • اجتماعی - شهری
  • سردبیر
  • خبر
چچ
ملاقات استاندار بوشهر با مسوولان وزارت نفت برای توسعه زیربناهای موجود در استان

ملاقات استاندار بوشهر با مسوولان وزارت نفت برای توسعه زیربناهای موجود در استان

در دیدار با وزیر نفت مباحثی مهم از جمله طرح تغییر حوزه نفوذ پارس جنوبی درهیات دولت مطرح شد که وی تعهد لازم را جهت کمک به این بحث در هیات دولت و دفاع از پیشنهادات استان بوشهر به صورت تاکیدی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، علی افراشته استاندار بوشهر ضمن بیان این مطلب خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه ‏اخیر هیأت دولت، طرح آمایش نواحی تأثیرپذیر از حوزه گازی پارس جنوبی اصلاح ‏شده که این امر نگرانی‌هایی را در استان بوشهر ایجاد کرده است.‏

وی گفت: در این دیدار، معین شد که بزرگراه سیراف (چغادک به عسلویه)، ادامه آن یعنی خورموج به عسلویه با کمک 200 میلیارد ریالی وزارت نفت به اتمام رسد. البته برای تکمیل این بزرگراه ۲۵۰میلیارد ریال نیاز است که وزارت نفت خواستار ارسال گزارشی توصیفی از این طرح برای تصمیم‌گیری درخصوص تامین مابقی اعتبار مورد نیاز شده ‌است.

وی با تاکید بر تسریع در تکمیل این طرح اظهار داشت: رعایت کیفیت، درکنار سرعت بخشی برای اتمام این طرح مهم ملی ضروری است.
گفتنی است، بزرگراه سیراف تنها محور ارتباط زمینی بین بوشهر با عسلویه، محل احداث پروژه‌های گازی و پتروشیمی پارس جنوبی است که از شهرهای چغادک، خورموج، کاکی، کنگان و بندر طاهری (سیراف) در جنوب استان بوشهر می‌گذرد.

این بزرگراه ازچغادک تا کنگان به طول ‪ ۱۷۶کیلومتر درچند قطعه اجرا شده‌ که هم‌اکنون ۸۰ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده ‌است و قطعه پل موند تا شهر کاکی نیز با ۱۰۰درصد پیشرفت فیزیکی در عملیات اجرایی به طول۲۰کیلومتر به زودی به بهره‌برداری می‌رسد. ۲۰کیلومتر از بزرگراه سیراف از پل موند تا شهر کاکی به پایان رسید و آماده بهره‌برداری است. برای احداث این قطعه ۵۷میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت نفت و استانی هزینه شده‌است. با بهره‌برداری از این آزاد راه حجم ترافیک این راه که بسیار سنگین است روان‌تر و باعث تردد آسان از عسلویه به بوشهر می‌شود.

استاندار بوشهر در ادامه همچنین اظهار داشت: هم‌اکنون حدود یک سوم از کل اعتبارات عمرانی این استان در بخش راه به عنوان یکی از زیرساختهای مهم توسعه هزینه می‌شود.

افراشته گفت: برای آغاز عملیات اجرایی پایانه راه‌آهن درنیمه نخست امسال در بوشهر و مطالعه مکان یابی اتوبان بوشهر - شیراز و برازجان - گناوه در سالجاری پیگیری‌هایی شده است. هم چنین وزارت نفت تعهد عملیاتی کردن و تسریع در آیین‌نامه اشتغال را اعلام کرد.

به گفته کارشناسان، در صورتی که این مصوبه اجرایی شود 80 درصد مشکل بیکاری و اشتغال استان بوشهر برطرف خواهد شد.

آدرس کوتاه شده: