شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
به علت پر شدن انبارها واحد اوره پتروشیمی غدیر از مدار خارج شد
دوشنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۸۶ ۱۷:۴۶
۷۷۸
طبقه بندی:
  • پتروشیمی
  • سردبیر
  • خبر
چچ
به علت پر شدن انبارها واحد اوره پتروشیمی غدیر از مدار خارج شد

مدیرعامل پتروشیمی غدیر اعلام کرد:

به علت پر شدن انبارها واحد اوره پتروشیمی غدیر از مدار خارج شد

محمد حسن کشوری تصریح کرد: بیش از 65 هزار تن اوره در انبارهای شرکت ذخیره شده و عدم فروش آنها باعث تعطیلی واحد تولید اوره در پتروشیمی غدیر شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (www.pseez.ir)، مدیرعامل شرکت پتروشیمی اوره و آمونیاک غدیر اظهار کرد: به دلیل پر شدن انبارهای شرکت پتروشیمی غدیر، واحد تولید اوره این مجتمع از 5 مرداد ماه از مدار خارج شده و و تنها آمونیاک در این مجتمع تولید می‌شود.

وی توضیح داد: به دلیل اختلاف نظر بر سر قیمت اوره با شرکت خدمات حمایتی کشاورزی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی، اوره پتروشیمی غدیر به فروش نرفته و انبارهای موجود شرکت پر شده است.

کشوری گفت: یارانه دولتی به محصولات پتروشیمی پرداخت می شود، اما شرکت پتروشیمی غدیر یک شرکت خصوصی و اگر قرار است دولت یارانه‌ پرداخت کند باید به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بپردازد.

 مدیرعامل پتروشیمی غدیر افزود: مجوز صادرات اوره در پتروشیمی غدیر نیز باید توسط وزارت جهاد کشاورزی صادر شود، اما متاسفانه نه مجوز صادرات اوره به پتروشیمی غدیر داده می شود و نه محصولات تولید شده خریداری می‌شود، در صورتی که انبارهای اوره پتروشیمی غدیر زودتر تخلیه نشود، اوره به مرور زمان کیفیت خود را از دست خواهد داد.

وی اوره را محصول اصلی پتروشیمی غدیر عنوان کرد و یادآور شد: بیشتر آمونیاک تولید شده در پتروشیمی غدیر باید صرف تولید اوره و نزدیک به 70 هزار تن آمونیاک مازاد نیز سالانه باید به خارج از کشور صادر شود، اما به دلیل پر شدن انبارهای اوره، واحد تولید اوره که محصول اصلی این شرکت است، از مدار خارج شده است.

کشوری با بیان این که در کمتر از پنج ماه گذشته بیش از 90 هزار تن آمونیاک از پتروشیمی غدیر صادر شده است، اظهار داشت: در حال حاضر نیز 40 هزار تن آمونیاک در مخازن مجتمع ذخیره شده است.

وی تصریح کرد: تا آبان ماه امسال نیز حداقل 100 هزار تن آمونیاک دیگر از پتروشیمی غدیر صادر خواهد شد و این درحالی است که ما باید 70 هزار تن آمونیاک در سال صادر کنیم.

به گفته مدیرعامل پتروشیمی غدیر در حال حاضر سالانه با کمبود بیش از یک میلیون تن اوره در کشور مواجه هستیم.

وی از مسوولان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نفت خواست مشکل فروش اوره پتروشیمی غدیر را حل کنند.

آدرس کوتاه شده: