جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
دمای 35 درجه عسلویه با وجود سرمای سراسر کشور
یکشنبه, ۱۶ دی ۱۳۸۶ ۱۵:۵۳
۱۰۸۵
طبقه بندی:
  • اجتماعی - جامعه
  • سردبیر
  • خبر
چچ
دمای 35 درجه عسلویه با وجود سرمای سراسر کشور

دمای 35 درجه عسلویه با وجود سرمای سراسر کشور

دمای هوا در عسلویه با وجود سرمای شدید در سراسر کشور به 35 درجه سانتی گراد رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، با وجودی که سرمای شدید و بارش برف و باران بسیاری از مناطق کشور را فراگرفته و دمای هوا را کاهش داده است، دمای هوا در ساعت 12 امروز به 27 درجه سانتی گراد در سایه و 35 در جه در زیر آفتاب رسید.
یک منبع آگاه در اداره هواشناسی فرودگاه خلیج فارس عسلویه دمای هوا در این ساعت را در این فرودگاه بیش از ‪ ۲۰درجه عنوان کرد و گفت: دمای خاک منطقه فرودگاه درساعت ‪ ۱۲در عمق ‪ ۵۰سانتیمتری ‪ ۱۸/۴و در عمق ‪۵۰ سانتیمتری ‪ ۲۰درجه سانتیگراد ثبت شده است.
فرودگاه خلیج فارس بیش از ‪ ۲۰کیلومتر از تاسیسات صنعتی پارس جنوبی و مشعل‌های پالایشگاه‌ها فاصله دارد.
هوای عسلویه کاملا صاف و آفتابی است و کارکنان و مردم منطقه به هیچ نوع پوشش گرم نیاز ندارند.
مسافرانی که با هواپیما وارد عسلویه می‌شوند در حالی که از گرمای هوا در این فصل در این نقطه از کشور متعجب می‌شوند مجبورند پالتوها و سایر لباس‌های گرم خود را از تن خارج کنند.
علاوه بر آفتاب وجود بیش از ‪ ۲۵مشعل گاز در این منطقه بر گرمای عسلویه افزوده است.
دمای هوا در فصل تابستان در منطقه عسلویه به بیش‌از ‪ ۵۰درجه سانتیگراد نیز می‌رسد.
عسلویه محل اجرای طرح‌های پارس جنوبی در استان بوشهر واقع شده است.
آدرس کوتاه شده: