جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
اجرای پروژه های پارس شمالی با دیدگاه ملی و دغدغه منطقه ای
سه شنبه, ۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۲۰:۰۹
۷۹۱
طبقه بندی:
  • نفت
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
اجرای پروژه های پارس شمالی با دیدگاه ملی و دغدغه منطقه ای

سرپرست مدیرریت پارس شمالی تاکید کرد

اجرای پروژه های پارس شمالی با دیدگاه ملی و دغدغه منطقه ای

مهندس مکی مقدمی زاده با اشاره به اهمیت پارس شمالی در صنعت نفت، استان بوشهر و کشور گفت: درمسوولیت جدید تلاش می کنم همچون گذشته، ضمن لحاظ کردن دغدغه های منطقه ای، با حفظ دیدگاه ملی، اجرای مناسب و پرشتاب پروژه ها پارس شمالی، محقق شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، آیین تودیع سرپرست پیشین مدیریت پارس شمالی و معرفی مدیر جدید این مجموعه امروز (سه شنبه 27 مهر) باحضور سید پیروز موسوی، قائم مقام سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و کارکنان پارس شمالی در سالن اجتماعات این مدیریت برگزار شد.

سرپرست جدید مدیرریت پارس شمالی در این مراسم، تلاش صادقانه در چارچوب مقررات و انتظارات موجود، به منظور رفع موانع پیش روی توسعه زیرساخت های مورد نیاز پارس شمالی را از جمله اولویت اصلی خود در مدیریت پارس شمالی اعلام کرد.

مقدمی زاده خطاب به کارکنان مدیریت منطقه پارس شمالی گفت: با همراهی هم می توانیم به سمت تحقق اهداف این مدیریت گام های اساسی برداریم؛ کار در راه خدا و تلاش خالصانه برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بهترین سرمایه است از این رو  می کوشیم با یادگیری اصولی کارها، عملکرد خوبی داشته باشیم.

وی، حفظ ارزش ها و رعایت نظم و انضباط اداری را از مهمترین اصول کاری خواند و یادآور شد: از سال 67 در استان بوشهر، در مدیریت های مختلف به انجام وظیفه پرداخته ام و همواره معتقدم باید با توانمند سازی نیروهای بومی از توان و دانش آنها در اجرای بهتر فعالیت ها بهره برد.

مقدمی زاده تاکید کرد: باید با استفاده صحیح از توان نیروها، شرکت ها و پیمانکاران استانی، کشوری و بین المللی در اجرای بهتر و پرشتاب پروژه های زیر ساختی در مدیریت منطقه پارس شمالی موثر باشیم.

آدرس کوتاه شده: