شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
صنعت نفت ایران به جایگاه برتر جهانی نزدیک شده است
یکشنبه, ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۲۱:۴۱
۳۴۳
طبقه بندی:
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
صنعت نفت ایران به جایگاه برتر جهانی نزدیک شده است

مدیرعامل شرکت میکرول اکراین:

صنعت نفت ایران به جایگاه برتر جهانی نزدیک شده است

باگدان دیمچینا، فعالیت های انجام شده در حوزه صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران در پارس جنوبی را چشمگیر توصیف کرد و گفت: صنعت نفت ایران به زودی در جایگاه برتر جهانی قرار می گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، مدیرعامل شرکت میکرول اکراین در سفر امروز هیات حوزه انرژی این کشور به منطقه ویژه پارس افزود: پیشتر هم می دانستیم که امکانات و زیرساخت های مناسبی برای سرمایه گذاری در پارس جنوبی وجود دارد؛ اما در بازدید امروز هیات اوکراینی به این منطقه، به این نتیجه رسید که منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس فراتر تصورات ما است.

دیمچینا با اشاره به موقعیت ایران درحوزه نفت، گاز و انرژی ادامه داد: ایران کشوری با ذخایر غنی و عظیم نفت و گاز است و این موقعیت در معادلات انرژی منطقه خاورمیانه و جهان تاثیر بسزایی دارد؛ ایران در حال حاضر از این موقعیت و ذخایر عظیم انرژی به خوبی استفاده می کند.

مدیرعامل این شرکت فعال در حوزه انرژی اوکراینی در ادامه با اشاره به چگونگی همکاری و فعالیت مشترک شرکت های ایرانی و اوکراینی در زمینه انرژی (نفت و گاز) یادآور شد: ما پیش از این نیز تجربه بسیار خوبی در زمینه همکاری مشارکت با شرکت های ایرانی را داشته ایم.

 دیمچینا اظهار امیدواری کرد؛ با گسترش روابط دو کشور جمهوری اسلامی و اکراین همکاری شرکت های فعال در حوزه انرژی این کشور با مجموعه شرکت های تابعه صنعت نفت ایران گسترده تر شود.

شرکت میکرول در زمینه طراحی و تولید تجهیزات فنی اتوماسیون صنایع نفت و گاز (پالایش، استخراج، انتقال، و ذخیره سازی نفت و گاز) فعالیت می کند.

 

آدرس کوتاه شده: