شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
ذکر نماز که با سامان زندگی اجتماعی درآمیزد،معجزه اسلام را آشکار می کند
چهارشنبه, ۲۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۴
۶۶۸
طبقه بندی:
  • اجتماعی - جامعه
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
ذکر نماز که با سامان زندگی اجتماعی درآمیزد،معجزه اسلام را آشکار می کند

مقام معظم رهبری:

ذکر نماز که با سامان زندگی اجتماعی درآمیزد،معجزه اسلام را آشکار می کند

مقام معظم رهبری در پیامی به بیستمین اجلاس سراسری نماز تاکید کردند: ذکر و نماز و نیایش آن‌گاه که با سامان زندگی اجتماعی درهم می‌آمیزد معجزه اسلام را در آرایش منظومه احکام عبادی آن آشکار می‌سازد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، بیستمین اجلاس سراسری نماز امروز با قرائت پیام مقام معظم رهبری توسط حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی، رییس ستاد اقامه نماز کشور در بوشهر آغاز شد.
پیام مقام معظم رهبری به بیستمین اجلاس سراسری نماز به شرح زیر است: 

بسم‌الله الرحمن الرحیم
انسان به سرشت و طبیعت خود مشتاق و نیازمند نیایش و خشوع در برابر خداوند است که آفریننده همه نیکی‌ها و زیبایی‌ها است و نماز برآورنده این نیاز است. ادیان الهی با تشریع نماز، کام تشنه فطرت انسان را سیراب می‌کنند و او را از سرگشتگی و گمراهی در فرو نشاندن این عطش طبیعی نجات می‌بخشند. تکرار نماز در هر روز و شب، فرصت و نعمتی است که آدمی را از غرقه شدن در غفلت می‌رهاند به او مجال حضور دل آگاهانه در برابر خدا می‌بخشد، جان او را صیقل می‌دهد و گوهر باطن او را درخشان می‌سازد.
ذکر و نماز و نیایش آن‌گاه که با سامان زندگی اجتماعی درهم می‌آمیزد معجزه اسلام را در آرایش منظومه احکام عبادی آن آشکار می‌سازد. مسجد، مظهری از این درهم‌آمیختگی است. نماز در مسجد و با جماعت مؤمنان، همگانی نشستن بر گرد سفره میهمانی خداوند است و این خود بارش رحمت الهی را انبوه‌تر و دلنشین‌تر می‌سازد.
به برکت نماز، فضای مسجد نورانی و عطرآگین می‌گردد و سخن حق و آموزش دین و اخلاق و سیاست در آن بیش از هر جای دیگر بر دل و جان می‌نشیند و به زندگی فرد و جامعه، سمت و سوی خدایی می‌دهد.
مسجد را با این نگاه باید نگریست. روح مسجد، کالبد زندگی را پرنشاط و پرانگیزه می‌سازد. در هر جا سامان زندگی است، مسجد، مرکز و کانون اصلی است. در بنای شهر و روستا، در مدرسه و دانشگاه، در مراکز جمعیتی از بازارهای کسب و کار تا فرودگاه‌ها و جاده‌ها و پایانه‌های سفری و تا آسایشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و بوستان‌ها و گردشگاه‌ها در همه و همه باید مسجد را همچون قطب و محور بنا نهاد.
مسجد در همه جا باید پاکیزه، زیبا و ‌آرام‌بخش باشد. مدیریت محتوایی و معنوی مسجد که بر دوش روحانی مسجد است باید خردمندانه و مسئولانه و حتی عاشقانه باشد. حوزه‌های علمیه برای آماده‌سازی روحانیانی در این طراز، وظیفه‌ای ذاتی و طبیعی دارند.
اگر مسجد، کیفیت شایسته خود را بیابد، هزینه‌های مادی و معنوی بسیاری از دوش جامعه و مردم و مسئولان برداشته خواهد شد.
به امید آن روز و با سلام بر حضرت بقیه‌الله اروحنا فداه
والسلام علیکم و رحمه‌الله
سیدعلی خامنه‌ای
19 مهر

آدرس کوتاه شده: