جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
X
پایتخت انرژی ایران
مانور مقابله با شرایط اضطراری در منطقه ویژه پارس برگزار شد
چهارشنبه, ۲۱ دی ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷
۷۶۴
طبقه بندی:
  • ایمنی ... - ایمنی
  • رئیس خبرگزاری
  • خبر
چچ
مانور مقابله با شرایط اضطراری در منطقه ویژه پارس برگزار شد

با همکاری و مشارکت شرکت های پارس جنوبی

مانور مقابله با شرایط اضطراری در منطقه ویژه پارس برگزار شد

رییس HSE، پدافندغیرعامل و مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از برگزاری مانور مقابله با شرایط اضطراری در سطح منطقه ویژه پارس با مشارکت و همکاری شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی و پتروشیمی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس مهندس حسن آخوندی افزود: مانور مقابله با شرایط اضطراری در سطح منطقه با همکاری تیم های آتش نشانی و امدادی منطقه ویژه، مجتمع گاز پارس جنوبی و پتروشیمی منطقه پارس با محوریت حادثه در پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی انجام شد.

وی با تشریح سناریو مانوار یاد شده، یادآور شد: سناریو مانور مقابله با شرایط اضطراری به گونه ای طراحی شده بود که حادثه فرضی ابتدا با وقوع حادثه و آتش سوزی در مخزن کاندنسیت میعانات گازی آغاز می شود و سپس سقف مخزن تخریب و سیستم اطفاء حریق تعبیه شده در اطراف مخزن بطور کامل از بین می رود.

آخوندی ادامه داد: پس از آن به علت حجم بالای حریق و از بین رفتن شبکه آب آتش نشانی، از تیم های امدادی و آتش نشانی منطقه ویژه و پتروشیمی درخواست کمک رسانی می شود.

وی گفت: در نهایت پس از یک ساعت تلاش خستگی ناپذیر، با همکاری گروه های آتش نشانی مستقر در صحنه حادثه و تیم بهره برداری که در محل حضور داشتند آتش سوزی تحت کنترل و مهار شده و شرایط به حالت عادی بازگشت و گروه های عمل کننده به ایستگاه خود برگشتند.

رییس HSE، پدافندغیرعامل و مدیریت بحران منطقه ویژه پارس افزود: در پایان عملیات با حضور مدیر عامل مجتمع گاز پارس جنوبی در محل برگزاری مانور، از تمامی گروه های شرکت کننده قدردانی شد؛ همچنین در این مانور همکاری گسترده وصمیمی حراست و بهداشت ودرمان صنعت نفت مشهود بود.

مانور

مانور

آدرس کوتاه شده: