حجت‌الاسلام خلفانی:

حماسه ۹ دی جلوه بصیرت و حضور آگاهانه مردم در دفاع از انقلاب بود

(سه شنبه ۹ دی ۱۴۰۴) ۲۰:۱۰

مدیر مدرسه علمیه امام علی بن ابیطالب(ع) کنگان با تأکید بر نقش تعیین‌کننده مردم در عبور کشور از فتنه‌ها گفت: حماسه ۹ دی نماد بصیرت، ایستادگی و حضور به‌موقع مردم در صحنه برای دفاع از اسلام، انقلاب و رأی خود بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، حجت‌الاسلام مصطفی خلفانی در نشست بصیرتی به مناسبت دهه بصیرت و سالروز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که در این سازمان برگزار شد، با اشاره به مفهوم «اسلام ناب» و مقابله با «اسلام آمریکایی» اظهار کرد: اسلام حقیقی، اسلام دفاع از مظلوم، ایستادگی در برابر استکبار و «هیهات من‌الذله» است و هر قرائتی که سازش با ظلم را توجیه کند، تحریف دین محسوب می‌شود.

۹ دی

وی با مرور حوادث سال‌های ۷۸ و ۸۸ افزود: فتنه‌ها با برنامه‌ریزی دقیق دشمن و با هدف براندازی نظام شکل گرفت، اما حضور آگاهانه مردم، به‌ویژه در ۹ دی، همه محاسبات دشمن را برهم زد و نشان داد ملت ایران در بزنگاه‌ها مسیر حق را تشخیص می‌دهد.

۹ دی

مدیر مدرسه علمیه امام علی بن ابیطالب(ع) کنگان با تأکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب همواره مدافع رأی و اراده مردم بوده‌اند، تصریح کرد: حمایت رهبری از رأی ملت یکی از عوامل اصلی خنثی‌سازی فتنه ۸۸ بود و مردم نیز با تبعیت از این مسیر، اجازه سوءاستفاده به دشمن را ندادند.
.۹ دی
خلفانی با اشاره به تلاش دشمن برای القای نارضایتی و انحراف مطالبات مردمی گفت: دشمنان همواره تلاش کرده‌اند اعتراض‌ها را به مسیرهای انحرافی بکشانند، اما مردم با بصیرت خود، به‌ویژه در حوادث عاشورای ۸۸، مرز خود را با هتاکی به مقدسات روشن کردند.

۹ دی

وی در پایان، ۹ دی را سرمایه‌ای بزرگ برای کشور دانست و خاطرنشان کرد: تداوم پیشرفت ایران اسلامی در گرو حفظ بصیرت، اعتماد به مردم و حضور هوشمندانه ملت در صحنه است؛ حضوری که بارها کشور را از بحران‌های پیچیده عبور داده است.

۹ دی

۹ دی

۹ دی

۹ دی

۹ دی

۹ دی

۹ دی

۹ دی

۹ دی

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید