قدردانی نماینده مردم جنوب استان بوشهر در مجلس از اقدامات وزارت نفت در زمینه مسئولیت اجتماعی

(سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۸) ۰۷:۵۶

سکینه الماسی نماینده شهرهای نماینده کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی از اهتمام ویژه وزارت نفت به مسئولیت اجتماعی تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس-جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وزارت نفت در بخش مسئولیت‌های اجتماعی فعالیت‌های بزرگی انجام داده است، عنوان کردند: شخص وزیر نفت را فردی توانمند می‌دانیم و معتقدیم وی به مسئولیت‌ خود اشراف کامل دارد.

سکینه الماسی، نماینده کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انجام مسئولیت‌های اجتماعی ازسوی وزارت نفت همچون برگزاری کلاس‌های کنکور برای دانش‌آموزان تحت سرپرستی کمیته امداد امام خمینی (ره) در جنوب کشور و مناطق نفت‌خیز، کار شایسته‌ و ستودنی بود، گفت: رویکرد وزارت نفت تولیدمحوری است. در گذشته این وزارتخانه به مباحث مسئولیت‌های اجتماعی ورود نمی‌کرد، اما در سال‌های اخیر وزارت نفت در کنار اهداف توسعه، تولید و صادرات، به مقوله مسئولیت اجتماعی نیز وارد شده و موفقیت‌های بزرگی نیز کسب کرده است. معتقدم این گونه فعالیت‌ها باید افزایش یابد.

 

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در بخش مسئولیت‌های اجتماعی، وزارت نفت فعالیت‌های خوبی انجام داده است، گفت: بسیار خوشحالیم که دانش‌آموزان استان بوشهر با تلاش و پشتکار خود و با حضور فعالانه در فعالیت‌های آموزشی، رتبه‌های برتر کنکور را به دست آورده‌اند.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید