در بازه زمانی یک ماهه محقق شد؛

برگزاری 2800 نفر ساعت آموزش برای توانمندسازی کارکنان و خانواده‌های آنان در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

(دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۳:۵۹

رییس آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی از برگزاری 11 دوره آموزشی و 9 کارگاه خانوادگی در شهرهای عسلویه ،اصفهان و محمود آباد خبر داد و گفت: 2800 نفر ساعت آموزش برای توانمندسازی کارکنان و خانواده های آنان در بازه زمانی یک ماهه در سازمان منطثه ویژه اقتصادی انرژی پارس اجرا شده است.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس - سید مهدی موسوی زاده از برگزاری 2800 نفر ساعت آموزش در بازه زمانی 15 فروردین تا 15 اردیبهشت در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر داد.
 
رییس آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی  با اشاره به برگزاری 11 دوره آموزشی و 9 کارگاه خانوادگی طی یک ماه در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی ارتقاء توانمندی‌ های حرفه ای کارکنان است و تلاش ما این است ضمن ارائه محتوای کاربردی در هدفمندسازی دوره های آموزشی در راستای تحقق اهداف کلان سازمان گام برداریم.
 
 موسوی زاده با اشاره به برگزاری دوره «تفکر انتقادی» توسط دکتر کرم‌اله دانشفر، از اساتید برجسته در حوزه علم مدیریت گفت: این دوره با تمرکز ویژه بر تقویت مهارت‌های کلیدی نظیر تحلیل دقیق داده‌ها، ارزیابی استدلال‌های گوناگون، تشخیص خطاهای منطقی و نهایتا اتخاذ تصمیمات هوشمندانه و مبتنی بر شواهد در مواجهه با چالش‌های پیچیده محیط کار طراحی شده بود.
 
رییس آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی با تاکید بر بهره‌گیری موقعیت‌های شبیه‌سازی شده سازمانی گفت: توانایی تفکر نقادانه و تصمیم‌گیری چندبعدی  یک ضرورت انکارناپذیر برای نیروی انسانی است که می‌تواند از بروز اشتباهات پرهزینه جلوگیری کرده و به ارتقاء کیفیت تصمیمات مدیریتی و بهبود اثربخشی تعاملات و جلسات کاری منجر شود.
 
موسوی زاده با اشاره به برگزاری دوره «آشنایی با واقعیت مجازی» گفت: این دوره نیز توسط استاد نیما آتش، متخصص پیشگام در عرصه فناوری‌های نوین، برگزار شد که هدف از برگزاری این دوره، آشناسازی بدنه کارشناسی سازمان با ظرفیت‌های گسترده و رو به رشد فناوری واقعیت مجازی در حوزه‌های متنوع صنعتی، از جمله آموزش‌های تخصصی و فنی پیشرفته، شبیه‌سازی‌های ایمنی برای آمادگی در برابر رخدادهای احتمالی و خلق روش‌های نوآورانه در ارتباطات درون و برون سازمانی بود.
 
وی تصریح کرد: آشنایی با این فناوری پیشرفته، بستری مناسب برای تحول دیجیتال در سازمان فراهم خواهد آورد و می‌تواند نقش موثری در طراحی متدهای آموزشی جذاب‌تر و کارآمدتر برای کارکنان و همچنین در بهینه‌سازی مدیریت و کاهش مخاطرات عملیاتی ایفا نماید.
 
رییس آموزش و توانمند سازی نیروی انسانی همچنین از برگزاری دوره «آیین نگارش مکاتبات اداری» توسط غلامرضا عیبجو خبر داد و افزود :هدف از این دوره ارتقاء سطح کیفی مهارت‌های نوشتاری کارکنان در فرآیند تهیه و تنظیم مکاتبات رسمی و اداری دانست که به صورت روزمره در تعاملات میان واحدهای مختلف سازمان و همچنین با ذی‌نفعان برون سازمانی صورت می‌پذیرد.
 
موسوی زاده تسلط بر اصول بنیادین نگارش اداری صحیح، نه تنها به شفافیت و وضوح هرچه بیشتر در تبادل اطلاعات سازمانی کمک می‌کند، بلکه از بروز سوءتفاهم‌های احتمالی، اتلاف زمان ناشی از ابهامات و تأخیر در گردش کارها و پیامدهای حقوقی ناخواسته در تعاملات سازمانی پیشگیری کند.
 
رئیس آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی همچنین از برگزاری دوره راهبردی «فرهنگ سازمانی» طی فروردین ماه برای کارشناسان حوزه منابع انسانی خبر داد و اظهار داشت: آشناسازی عمیق شرکت‌کنندگان با مفاهیم اساسی فرهنگ سازمانی، بررسی الگوهای رفتاری سازمان‌های پیشرو در سطح بین‌المللی و ارائه راهکارهای عملی برای ایجاد تحولات مثبت در فرهنگ سازمان در راستای ارزش‌های بنیادین آن از مهمترین اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.
 
وی با تأکید بر نقش حیاتی فرهنگ سازمانی قوی و همسو در موفقیت سازمان، تصریح کرد : سازمان‌هایی که از فرهنگ سازمانی منسجم و هم‌راستا با اهداف و ارزش‌های خود برخوردارند، از ظرفیت بالاتری در مواجهه با چالش‌ها و بحران‌ها بهره‌مند هستند که همین امر سبب می شود در جذب و حفظ استعدادهای برتر موفق‌تر عمل کنند و در اجرای برنامه‌های تحول و توسعه سازمانی نیز پیشتاز خواهند بود.
 
دوره آموزشی «اصول و فنون مذاکره حرفه‌ای» پنجمین عنوان دوره ای است که در فروردین ماه توسط دکتر رضا سیاوشی، استاد دانشگاه خلیج فارس برگزار شد و  هدف از این دوره، تجهیز مدیران ارشد سازمان به دانش نظری و مهارت‌های عملی مورد نیاز برای انجام مذاکرات اثربخش در تعاملات درون سازمانی و برون سازمانی است.
 
رییس آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی سازمان منطقه ویژه پارس ادامه داد: مدرس دوره با استفاده از روش‌های تعاملی و شبیه‌سازی موقعیت‌های واقعی مذاکره، شرکت‌کنندگان را با طیف وسیعی از تکنیک‌های مذاکره، شناسایی منافع طرف مقابل و یافتن زمینه‌های مشترک آشنا کرد.
 
وی با تأکید بر اهمیت روزافزون مهارت مذاکره در دنیای پیچیده امروز، آن را نه صرفاً یک تکنیک، بلکه یک ابزار استراتژیک برای حفظ و ارتقاء منافع سازمان و ایجاد روابط پایدار با سایر ذی‌نفعان دانست و تقویت این مهارت‌ها را به ویژه در میان مدیران ارشد، عاملی کلیدی در بهبود تعاملات بین‌سازمانی و ارتقاء جایگاه حرفه‌ای سازمان در سطح استان و کشور ارزیابی کرد.
 
رئیس آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی همچنین از برگزاری دوره تخصصی «قانون مناقصات» با تدریس آقای شهرام حلاج خبر داد و تصریح کرد: این دوره با تمرکز ویژه بر ساختارهای حقوقی و قانونی حاکم بر فرآیند کمیسیون‌های مناقصات برگزار شد و مخاطبان اصلی این دوره را مدیران و کارشناسان فعال در واحدهای امور قراردادها و حقوقی سازمان تشکیل می‌دادند.
 
در این دوره، جزئیات مربوط به ساختار و جایگاه کمیته فنی و بازرگانی در فرآیند مناقصات، شیوه‌های صحیح تنظیم و نگارش مستندات مربوطه، نحوه اصولی گشایش پاکات پیشنهادات و مراحل قانونی انعقاد قراردادهای مربوطه به صورت جامع و کاربردی آموزش داده شد.
 
رئیس آموزش با تأکید بر اهمیت این دوره در حفظ منافع سازمان، تصریح کرد : تسلط کارشناسان بر این فرآیندهای قانونی، ضامن شفافیت، رعایت کامل قوانین و مقررات و حفظ سلامت مالی پروژه‌های سازمانی خواهد بود.
 
موسوی زاده به برگزاری دوره «اصول باغبانی و نگهداری فضای سبز» با تدریس استاد حسین باغبانی اشاره کرد و گفت:  هدف از این دوره  توسعه دانش تخصصی کارشناسان در زمینه نگهداری علمی و اصولی فضای سبز است که به گفته وی، نگهداری صحیح و اصولی فضای سبز، علاوه بر حفظ زیبایی بصری محیط‌های کاری و ایجاد فضایی دلنشین و آرامش‌بخش، تأثیرات مثبتی بر افزایش بهره‌وری روانی کارکنان، کاهش سطح استرس محیط کار و ارتقاء حس مسئولیت‌پذیری زیست‌محیطی در سازمان دارد.
 
رئیس آموزش خاطرنشان ساخت: این دوره با هدف آشنایی کارشناسان با آخرین استانداردها و روش‌های نوین نگهداری فضای سبز و توسعه مهارت‌های تخصصی آن‌ها طراحی شده و از دوره‌های مورد توجه در حوزه خدمات خدمات شهری سازمان بوده است.
 
موسوی زاده همچنین از برگزاری چهار دوره آموزشی تخصصی شامل «طراحی و پیاده‌سازی داشبوردهای مدیریتی حرفه‌ای با Power BI» ، «روش‌های نوین حل مسئله و تصمیم‌گیری حرفه‌ای»، «راهنمای عملی استقرار هوش مصنوعی در سازمان» و «مهارت‌های کار و زندگی اقماری» در شهرهای محمود آباد ، اصفهان و عسلویه خبر داد.
 
نخستین دوره، “طراحی و پیاده‌سازی داشبوردهای مدیریتی حرفه‌ای با Power BI”، به مدرسی دکتر علیرضا دانشگر در مرکز آموزش نفت محمودآباد با حضور کارکنان سازمان منطقه ویژه پارس برگزار شد که در این دوره به آموزش مبانی هوش تجاری، طراحی ویژوال‌های حرفه‌ای، اتصال به منابع داده و انتشار گزارش‌های تعاملی پرداخت. شرکت‌کنندگان در این دوره مهارت‌های تحلیل داده و تصمیم‌گیری مبتنی بر داده را تقویت کردند که می تواند کارکنان را در ارائه گزارش‌های مدیریتی شفاف و کارآمد توانمند کند.
 
دوره دوم، «روش‌های نوین حل مسئله و تصمیم‌گیری حرفه‌ای» به مدرسی دکتر رضا سیاوشی در عسلویه برگزار شد که سرفصل این دوره شامل تکنیک‌های خلاقانه حل مسئله، ابزارهای تصمیم‌گیری در شرایط پیچیده و کارگاه‌های عملی بود.
 
این دوره با شبیه‌سازی چالش‌های سازمانی، مهارت‌های تحلیلی را بهبود بخشید که می تواند نقشی کلیدی در ارتقای اثربخشی چالش های سازمانی ایفا می کند.
 
سومین دوره، «راهنمای عملی استقرار هوش مصنوعی در سازمان» به مدرسی دکتر اسماعیل عظیمی در مرکز آموزش نفت اصفهان برگزار شد. این دوره به مفاهیم کاربردی هوش مصنوعی، راهکارهای اجرایی و بررسی نمونه‌های موفق جهانی پرداخت که می تواند به همگام‌سازی سازمان با تحول دیجیتال و افزایش توانمندی شغلی کارکنان کمک کند.
 
آخرین دوره، «مهارت‌های کار و زندگی اقماری» به مدرسی دکتر کورش محمدی در مرکز آموزش نفت اصفهان برگزار شد. این دوره ویژه کارکنان و خانواده‌های آن‌ها طراحی شده بود و به تقویت مهارت‌های ارتباطی و مدیریت زندگی در شرایط اقماری پرداخت که این دوره در واقع مکملی برای حمایت از خانواده های کارکنان اقماری در کنار وظایف حرفه‌ای آن‌ها توصیف می شود.
برگزاری کارگاه های آموزشی فرهنگی خانواده های کارکنان سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در محمود آباد
 
همچنین مجموعه کارگاه های آموزشی-فرهنگی «پله پله تا ملاقات خودم» برای خانواده‌های کارکنان سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در محمودآباد برگزار شد که این کارگاه ها با هدف تقویت مهارت‌های ارتباطی، رشد فردی و خلق تجربه‌های ماندگار خانوادگی برگزار و خوشبختانه با استقبال چشمگیر خانواده‌ها مواجه شد.

 

در روز اول، کارگاه‌های تخصصی برای مادران («ما برای وصل کردن آمده‌ایم»)، نوجوانان («من از کجا آمده‌ام») و کودکان («مرور آداب زندگی با نمایش») برگزار شد. روز دوم با کارگاه‌های «من همراهی تو را می‌خواهم» و «من قصه می‌گم تا تو بیدار بمونی» ادامه یافت و با دوچرخه‌سواری ساحلی تکمیل شد. روز سوم، دیدار با رضی هیرمندی، نویسنده برجسته کودک و نوجوان، و کارگاه «از خط تا لبخند» برای داستان‌نویسی خانوادگی برگزار شد. کودکان نیز در کارگاه نقاشی «قصه‌های مورد علاقه‌ام» شرکت کردند. در روز پایانی، کارگاه «خلق و بیان» به خلق پروژه‌های هنری مشترک خانوادگی اختصاص داشت و با نوشتن دل‌نامه‌های «خاطرات خوبم با تو ساخته شده» و مراسم اختتامیه به پایان رسید. بازدید از مجتمع فرهنگی دیدی و فعالیت‌های جانبی نظیر پیاده‌روی و بازی‌های گروهی نیز فضای صمیمی یمان خانواده ها را تقویت کرد.

دوره 13
دوره 12
دوره 11
دوره 10
دوره 9
دوره 8
دوره 7
دوره 6
دوره 5
دوره 4
دوره 3
دوره 2
دوره 1

 
 
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید