به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس، دکتر محمد جواد کیان افزود: ؛ هم اکنون کارت هوشمند سلامت در استان بوشهر و ستاد مرکزی توزیع شده است و مراحل پایانی چاپ این کارت ها نیز در تهران و اهواز در حال انجام است که به زودی توزیع می شود.
وی از آغاز عملیات اجرایی چند مرکز درمانی به طور همزمان در سال جاری خبر داد و گفت: عملیات ساختمانی این مراکز به زودی در نقاط مختلف کشور از جمله اهواز، شیراز، اصفهان، شاهین شهر، مشهد، تهران و ماهشهر آغاز می شود.
کیان با بیان اینکه 16 مرکز مجهز به سیستم پزشکی از راه دور را در بهداشت و درمان صنعت نفت وجود دارد، ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده از سوی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت قرار است که تعداد این مراکز در سطح کشور در آینده به 90 مرکز برسد.
وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته حدود یک هزار و 500 بیمار از طریق سیستم پزشکی از راه دور، ویزیت شده اند، افزود: در سال جاری در صورت اعلام آمادگی شرکت های تابعه شرکت ملی نفت ایران، مراکز مجهز به تله مدیسین را در سطح کشور افزایش می دهیم.
مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت کشور از دریافت مجوز بخش سیتی آنژیو قلب خبر داد و گفت: در سال جاری این بخش در بیمارستان فوق تخصصی نفت راه اندازی می شود افزون بر این، تجهیز بیمارستان نفت به دستگاه MRI و توسعه بخش آنژیوگرافی نیز در دستور کار سازمان بهداشت و درمان قرار دارد.
کیان، نوسازی ناوگان پزشکی با پیشرفته ترین تجهیزات و ایجاد بخش پیوند مغز استخوان در بیمارستان فوق تخصصی نفت را از دیگر برنامه ها و اولویت های سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در سال جاری اعلام کرد.
وی یادآور شد: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت به 800 هزار نفر جمعیت تحت پوشش طبی خود خدمات ارائه می دهد که این افراد شامل شاغلان و بازنشستگان صنعت نفت و خانواده های آنها و همچنین افراد بومی مناطق عملیاتی است.
کیان با بیان اینکه سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، خدمات بهداشتی و درمانی خود را از طریق 230 مرکز درمانی صنعتی، خانواده و پلی کلینیک ارائه می دهد، تصریح کرد: افزون بر این، سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با بیش از دو هزار مرکز درمانی در سراسر کشور قرارداد دارد و خدمات بهداشتی و درمانی خود را از طریق 9 هزار نفر کادر پزشکی ارائه می دهد.