مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس خبر داد؛

توسعه متوازن پایتخت انرژی کشور با تدوین سند راهبردی توسعه منطقه ویژه پارس در تعامل با استان بوشهر محقق می شود

(دوشنبه ۲۰ اَمرداد ۱۳۹۳) ۱۲:۵۰

مهندس یوسفی در نشست تخصصی بررسی تدوین سند راهبردی توسعه منطقه ویژه پارس در تعامل با استان بوشهر گفت: مسیرتوسعه متوازن پایتخت انرژی کشور با تدوین این سند هموارتر می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس ، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس در این نشست تخصصی که با حضور دکتر طالبیان،مشاور وزیر نفت و مدیران منطقه ویژه پارس برگزار گردید با اشاره به نقش تعامل سازنده صنعت و محیط پیرامونی در پیشرفت اهداف کلان کشور  گفت: کسب رضایت مندی ذی نفعان و محیط پیرامونی صنعت نفت با برنامه ریزی اصولی دست یافتنی است و این رضایت مندی می تواند در کمک به پیشرفت و توسعه بیش از پیش صنعت در  منطقه ویژه پارس نقش آفرین باشد.

111 7

مهندس یوسفی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته جهت تدوین سند جامع راهبری توسعه منطقه ویژه پارس در تعامل با صنعت نفت افزود: طرح جامع و این سند راهبردی می تواند مسیر توسعه متوازن را هموار کند.

وی تصریح کرد: رفع دغدغه های زیست محیطی در کنار سایر دغدغه های مردم این مناطق از اولویت های اساسی سازمان منطقه ویژه پارس می باشد که با تعامل استان برطرف خواهد شد.

111 12

مدیرعامل منطقه ویژه پارس سرعت بخشی و تسهیل در پیشرفت پروژه ها و همچنین کاهش هزینه ها را از مهمترین مولفه های مثبت این سند برشمرد و خاطرنشان کرد: با تدوین نهایی این سند شرایط جهت ارتباط و تعامل سازنده صنعت و استان بوشهر بیش از گذشته مهیا خواهد شد.

111 8

در این نشست تخصصی مشاور اجتماعی وزیر نفت نیز با اشاره به اهمیت تدوین این سند گفت: این سند راهبردی با نگاه کلان و استراتژیک و با همراهی و تعامل بسیار ارزنده بین صنعت نفت و مردم و مسئولین منطقه به بهترین شکل ممکن تدوین خواهد شد.

111 13

دکتر طالبیان ساماندهی خدمات دهی صنعت نقت به محیط پیرامونی را به عنوان یکی از برنامه های اساسی وزارت نفت جهت کسب رضایت مندی حداکثری ذی نفعان برشمرد و افزود: بی شک توسعه متوازن این منطقه در گرو مشارکت و همدلی همگانی است که قطعاً با تدابیر وزیر محترم نفت و مدیران صنعت در این منطقه مهیا خواهد شد.

لازم بذکر است سند راهبردی توسعه منطقه ویژه پارس در تعامل با استان بوشهر در 12 محور و 7 گروه از سوی موسسه مطالعات بین المللی انرِژی در حال بررسی و تدوین است.

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید