مهندس یوسفی در جلسه شورای اطلاع رسانی دولت ؛

بسترهای جذب سرمایه در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس فراهم می شود

(سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳) ۱۷:۱۶

مدیر عامل سازمان مطنقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان اینکه طبق اعلام مقامات ارشد وزارت نفت تا پایان سالجاری یکصد میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده خواهد شد گفت: تکمیل فاز های قدیمی پارس جنوبی(12، 15 و 16 ، 17 و 18) از اولویت های وزارت نفت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی  منطقه ویژه پارس،اعضای شورای اطلاع رسانی دولت صبح امروز سه شنبه (29 مهرماه) با حضور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از نزدیک در جریان آخرین پیشرفت های طرح های توسعه ای پارس جنوبی قرار گرفتند.

مهندس مهدی یوسفی مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در جلسه اعضای شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه این سازمان به نمایندگی از وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران وظیفه اداره و راهبری حوزه عملیاتی پارس جنوبی، پارس کنگان و پارس شمالی را بر عهده دارد گفت:پارس جنوبی از مناطق مهم و تاثیر گذار کشور است و نقش مهمی در اقتصاد کشور به خصوص در بخش انرژی و چرخه ارزش افزوده از محل فروش محصولات پتروشیمی و میعانات گازی ایفا می کند.

مهندس یوسفی با بیان اینکه تمرکز اصلی وزارت نفت بر راه اندازی فازهای دارای اولویت نخست در این منطقه است گفت:بر اساس برنامه های در دست اجرا و با ورود بخشی از گاز فازهای 12 و 17 و 18 تا پایان سال انشاالله حدود یکصد میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در مقایسه با سال گذشته افزوده خواهد شد .

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: بر اساس استاندارد 25 میلیون متر مکعب گاز برای هر فاز ،29 پالایشگاه گازی و حدود 30 مجتمع پتروشیمی بزرگ و کوچک در این منطقه پیش بینی شده است که این حجم تراکم صنعتی درکشور بی نظیر است .

وی از شناسنامه دار کردن پروژه های قابل سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر داد و افزود: نبود شناسنامه برای پروژه های های سرمایه گذاری از دلایل عمده کمبود جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در این مطنقه بوده است که در گام نخست سعی کرده ایم تمامی فرصت های سرمایه گذاری در منطقه را شناسنامه دار کنیم.

مهندس یوسفی طرح فراگیر پالایشی سیراف را از مهمترین اقدامات وزارت نفت در دوران جدید برای جذب سرمایه بخش خصوصی در منطقه خواند و گفت: این طرح در قالب ۸ پالایشگاه میعانات گازی مستقل هر یک به ظرفیت ۶۰ هزار بشکه در روز به همراه تأسیسات یوتیلیتی، پشتیبان و واحدهای فرآیندی مشترک در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اجرا خواهد شد که همزمان چندین مزیت را برای منطقه به ارمغان می آورد.

اکبر تعمت الهی مدیر کل روابط عمومی وزارت نفت نیز در این جلسه گفت: یکی از برنامه های وزارت نفت بازدید مسئولان از مناطق عملیاتی  است تا از نزدیک در جریان آخرین پیشرفت پروژه ها قرار گیرند که این امر در آینده نیز دنبال خواهد شد تا مردم و مسئولان از پیشرفت طرح ها به طور کامل آگاهی یابند.

گفتنی است بازدید از فاز های 17 و 18 ، 4 و 5 ،مجتمع بندری پارس ، پتروشیمی نوری و فاز های در دست اجرا پارس دو کنگان از مهمترین برنامه های سفر یک روزه اعضای شورای اطلاع رسانی دولت به منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بود.


ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید